dijous, 8 d’octubre del 2015

Sessió dels Taronges del grup de 5 anys

Com ja vos vaig explicar fa uns dies, amb la tutora, n'Aina, hem pactat xapar el grup en dos. Mig grup farà una activitat amb ella i l'altre mig, quedarà a l'aula amb jo. A la setmana següent, ens canviarem els grups.

Avui han quedat amb mí, els Taronges. Els hi presentat una titella nova, el COCODRIL, que ens ha dui el conte de "Les mans no són per pegar". Primer hem jugat a endevinar quin animal podia amagar-se dins sa capsa. L'única pista que tenien era que era de color verd: una granota???, no, no no! És més gran.

El conte de "Les mans no són per pegar" ja l'havíem contat el curs passat però els hi agradat tornar-lo a mirar. Si voleu veure algunes fotos del conte, podeu anar a una entrada anterior de 4 anys (veure dia 28 de setembre). Hem parlat de coses que se poden fer amb les mans i hem enumerat més coses que podíem fer amb les mans i que no apareixen al conte. Després hem parlat de les persones sordes que a vegades, fan servir les mans per comunicar-se i hem practicat com dir "papà, mamà" i alguns colors. Són esponges!!

Després hem repassat la història d'un nin que cridava molt, i que perdia la seva veu perquè no la cuidava i les perles de la seva Aurora (les cordes vocales) començaven a caure. Hem aferrat els gomets a un full per fer la nostra Aurora (també teniu fotos d'aquesta activitat en una altra entrada de dia 21 de setembre).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada