dilluns, 1 de febrer del 2016

El petit Blau i el petit Groc

Ja que aquesta setmana la cosa va de pintures, de pintors, de quadres i de colors, he triat el conte de "El petit blau i el petit groc". Teniu aquí la ressenya: El Petit blau i el Petit Groc

A classe també hem fet màgia amb els colors i hem comprovat si realment, quan es junten el color blau i el color groc, surt el verd. Hem ficat dins una bossa transparent de plàstic pintura blava i pintura groga, hem tancat, hem fregat la bossa i... taxan!

I després hem parlat del Rei Carnestoltes i de les disfresses. Hem vist un vídeo per treballar el vocabulari de disfresses i de complements. Aquí teniu el vídeo.

A les classes de 4 i 5 anys hem escoltat la cançó de Carnestoltes i també hem visionat i comentat el conte "El Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma". Els teniu a la part esquerra del blog.

I ja per acabar, la canço de les vocals de na Dàmaris Gelabert. Què divertit és pensar quins noms de la classe tenene les diferents vocals! Voleu saber com la cantam? Aquí teniu la cançó de les vocals.

2 comentaris:

  1. Intentarem replicar l'experiència de la bossa a casa, molt xula. Moltes gràcies pels links als vídeos. En Toni contava algo de la vella quaresma i en en Carnestoltes a casa.

    ResponElimina
  2. I això que a 3 anys no vaig calcular gaire bé i el verd va quedar bastant fosc, però hem millorat la tècnica! ;-)
    Els nins de 4 i 5 anys tenen molt clar que en Carnestoltes era un "juerguista" i la Vella Quaresma "una avorrida"!

    ResponElimina