divendres, 7 d’octubre de 2016

Els tres porquets de sempre i els tres porquets aviadors

Al grup de 3 anys hem contat un clàssic: els tres porquets. Una titella amiga nostra, el lleó, ens ha duit un teatret del conte i ens ha encantat. Què atents estaven! Després hem vist la versió del conte que podeu trobar a la web Una mà de contes. Link aquí. Hem aprofifat per bufar molt fort com el llop per poder tomar les cases.Després hem practicat pràxies amb na Peppa Pig. Vos deix el vídeo que hem emprat aquí

Als grups de 4 i 5 anys ja se saben molt bé el conte dels tres porquets així que he explicat la segon part: Els tres porquets aviadors. Per als de 4 anys, era un conte nou per a ells. Per les seves cares, diria que els hi ha agradat molt. Els de 5 anys, ja el coneixien però sempre agrada tornar a sentir contes tan divertits.Després hem fet una fitxa on havíem de completar el títol del conte amb el número TRES i fer un dibuix d'allò que més ens havia agradat. A 4 anys, aquesta activitat de dibuixar la faran la setmana que vé. Vos deix alguns dels dibuixos que han fet els de 5 anys. Són uns artistes.


 I continuam parlant de la tardor i fent endevinalles amb en Mic. Hem vist un bocinet del vídeo següent. Clicau aquí.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada