dilluns, 16 de gener del 2017

Bon any a tots!

La primera entrada del blog del  2017 ja és aquí!

La fada Matilda ens ha explicat que ella ha ajudat a repartir regals al Pare Noel i als Reis Mags i que a ella li han regalat el Conte del Tres Reis Mags (ben explicat). L'hem contat a 4 i 5 anys:


A 3 anys, hem contat el conte d'en Taca, un ca moooolt despistat que no sap com vestir-se. Entre tots l'hem ajudat. Treballam el vocabulari i les parts del cos, així com l'orientació espaial. Han rigut molt amb aquest conte!





A 3 i 4 anys hem començat també ha treballar el vocabulari i la festa de Sant Antoni (a 5 anys ho darem dimarts, dia 17). Hem vist un vídeo d'uns dimonis ballant, hem escoltat una cançó, hem parlat de beneïdes, foguerons... i a 4 anys hem pintat un dimoni mironià!




I a  les tres classes també hem contat la història d'en Banyeta, un dimonió cansat de viure a l'infern i a qui li encanta viatjar:






2 comentaris:

  1. QUE BÉ MALENA! GRÀCIES PER CONTINUAR AMB AQUESTA FINESTRETA MÀGICA QUE ENS MANTÉ INFORMATS, PER SI DE CAS ELS NOSTRES PETITS OBLIDEN ALGUN DETALLET... DESITJAM, QUE TU I LA FADA TENGUEU UN BON ANY, TOT PLE D'HISTÒRIES I CONTES... AMB BONS COMENÇAMENENTS, TRAMES INTERESSANTS I FINALS FELIÇOS! MOLTS D'ANYS!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a voltros! ja saps lo molt que ens agraden els contes. Únicament intent transmetre aquesta passió als més petits i te puc dir que cada dia me sorprenen més!

      Elimina