divendres, 31 de març del 2017

Projecte Serra de Tramuntana

Des del taller d'estimulació de la parla també volem introduir algun conte relacionat amb el projecte de centre i el respecte per la natura, per això aquesta setmana a les aules de 5 anys (dimarts) i a les aules de 3 i 4 anys (divendres), hem xerrat d'un conte relacionat amb la natura:

 Comentam la possibilitat de que a la Serra de Tramuntana trobem óssos o nútries, si tenim algun dels animals que surten al llibre (serp, conill, mofeta...).

I començam la història d'un ós a qui li agradava abraçar els éssers vius que trobava. 
 Un dia, va aparèixer un senyor amb una destral que semblava que també volia abraçar els arbres.
Però no! aquell llenyataire no havia anat al bosc amb cap bona intenció. Així que l'ós va haver de pensar una manera per poder salvar aquell arbre. I el final, ja vos l'explicaran els vostres infants!

Després a 5 anys treballam els cops de veu (síl·labes) amb la cançó del silenci. Tornam a veure i a cantar la cançó de l'abecedari fonològic. Ho fan molt bé i els hi agrada molt! Teniu els enllaços a la part esquerra de la pantalla.

A 4 i 5 anys, treballam el vocabulari de les fruites, verdures/hortalisses i fruits secs mitjançant fotos. Classificam, aprenem paraules noves, comptam, comparam... (cada grup al seu nivell). I per acabar, una cançó sobre les fruites i les verdures. Podeu veure-la aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada