divendres, 9 de novembre del 2018

Professions i conte de na Maisy


Per relaxar-nos i prendre consciència dels sons que ens envolten, tancam els ulls i escoltam aquest renou que ens recorda a la mar o la pluja. Són bolletes que cauen! Ho pots obrir? Pareix que plou! Com se fa aquest pal de pluja?

 Esperen pacientment el seu torn:


En el grup de 4 i 5 anys, treballam les professions. Quines feines coneixem? de què fan feina els nostres papàs i mamàs?, "¡de trabajo!" diuen alguns. Anam ampliant vocabulari amb ajuda de les imatges:


A les tres classes miram aquesta làmina. Anam construint oracions: veig una doctora que cura un nin. On està? dalt, abaix, al centre? Segons els nivell del grup (no és el mateix a la classe de 3 que a la de 5 anys) les exigències son  diferents.


I a la classe de 3 anys, hem tengut la visita d'un ratolí, que ens duu el conte de na Maisy, una ratolina que va a escola com nosaltres! i què fan? pinten, berenen, juguen al pati, dormen, miren contes... Fa motles coses com nosaltres.

I després, a la classe de 3 anys, hem fet pràxies i no és fàcil això de fer gimnàsia amb la boca, la llengua, les galtes... cansa molt! Podeu practicar clicant els vídeos que teniu a la columna de l'esquerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada