dilluns, 19 d’octubre del 2015

A la classe de 3 anys bufam com el llop!

A la classe de 3 anys estan molt engrescats amb els contes i les titelles però avui m'han vist arribar a classe sense titella ni conte en les mans. "On és el conte, Malena? I la capsa? Avui no mos duus res?" Avui el conte el tenien a la pissarra màgica (la pantalla digital) ;-) .

Hem parlat de la història dels tres porquets, pràcticament tots la coneixien i tenien clar que s'havien construit tres cases de materials diferents, però hem après que el porquet gran va tardar tant perquè la seva casa era molt difícil de construir ja que volia que fos molt "forta" (molt resistent), mentres que els seus germans tenien molta juguera i poques ganes de fer feina, per tant les seves cases eren "fluixetes" (dit per ells). Després, hem vist el conte dels tres porquets de la web "Una mà de contes", on es pinta la història mentres al mateix temps que es narra. Els hi ha agradat molt! Aquí teniu el conte.

Per treballar les pràxies hem fet una rotllana i hem jugat a bufar com el llop. Bufam fluixet per simular que tomam la casa de palla; bufam amb una mica més de força per tomar la casa de fusta i ja per acabar, bufam molt, molt fort per tomar la casa de pedres i maons. No heu notat que avui feia una mica de vent? ÉREM NOLTROS!

Per acabar la sessió i per seguir treballant la tardor, hem escoltat una nova cançó de la tardor. Se diu "A la tardor" i és del grup Pot Petit. Aquí teniu, l'enllaç a la cançó

1 comentari: