dimarts, 13 d’octubre del 2015

Concert infantil Dàmaris Gelabert

Avui l'entrada al blog és una mica "diferent" però m'ha semblat bona idea recomanar-vos un concert que na Dàmaris Gelabert farà a Palma dia 15 de novembre. Vos pos aquí un enllaç a la seva web per, si ho trobau adient, investigueu.  http://www.damarisgelabert.com/

En algunes de les sessions que faig amb els vostres fills, treballam cançons de na Dàmaris: Bon dia!, Tot sona, Les vocals, Els mosquits... Els infants de 4 i 5 anys ja la "coneixen" del curs passat i me segueixen demanant que els hi posi cançons i vídeos de la meva "amiga" Dàmaris (val a dir que no tenc el gust de conèixer-la, però els hi fa gràcia que sigui la meva "amiga", ja que així els hi vaig presentar). Gràcies a les seves cançons treballam el vocabulari, el ritme, l'atenció, la memòria, la discriminació auditiva... i la veritat és que els seus vídeos ens agraden molt. Podeu trobar-los a la seva web o a youtube.

En aquest blog, en teniu dues de cançons de na Dàmaris però en seguirem treballant al llarg del curs. Esper que ningú se senti obligat a anar-hi (no és aquesta la meva intenció). De fet he dubtat si escriure aquest post o no. Simplement, he volgut compartir amb vosaltres i els vostres fills (a qui NO diré, per descomptat, que hi ha aquest concert) una activitat que me sembla interessant per a la seva edat i que pens que poden gaudir.

Hi ha dos horaris pels concerts: 17h i 18.30h, per tant ja vos puc dir que no duraran més d'una hora. Els preus de les entrades són de 8 euros per adults i 6 euros per infants (d'entre 1 i 16 anys). Teniu més info a la seva web o a facebook.
I després de tota aquesta parrafada, vos puc assegurar que no tenc cap tipus de comissió ;-)

6 comentaris:

  1. Moltes gràcies Malena, nosaltres mirarem d'anar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res! Estic contenta que la informació vos hagi estat útil.

      Elimina
  2. Que bé, intentarem aprofitar aquesta oportunitat! A casa quan posam vídeos seus en Marc parla d'ella com si la conegués 😄. Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja, aquesta Dàmaris ja és un poquet nostra. Jo crec que disfrutaré més que ells.

      Elimina
  3. Ja tenim les entrades!!! Gràcies per aquesta informació tan privilegiada... Per tot això que ens expliques dels nostres petits, per tot el que els ensenyes entre contes i sospirs i per avisar-nos d'aquest gran concert!! No m'hos ho podíem perdre!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a voltros, Aina!
      Mos trobarem per allà! :-)

      Elimina