divendres, 23 de setembre del 2016

Primera activitat en el grup de 3 anys

Avui m'he estrenat al grup de 3 anys. Estan adaptadíssims.
Una amiga meva amb forma de titella, la Fada Matilda, ha volgut conèixer als nins i nines de tres anys i hem repassat els noms de tots que estàvem molt atents asseguts a les nostres taules.



Na Matilda ens ha duit un conte (he triat un conte que sempre cont a la classe de 3 anys a principi de curs): "Na Sara no vol anar a escola" i no és el cas dels nins de 3 anys perquè tots m'han dit ben convençuts que a ells sí que els hi agradava l'escola dels grans.

La protagonista no vol anar a escola perquè assegura que és avorrida, així que un dia la mare la duu a la seva oficina on sí que s'avorreix de veres ja que allà no li deixen tocar res ni jugar. Des d'una finestra, na Sara veu el pati de l'escola i als seus companys que estan disfrutant. Així que s'ho repensa i decideix que ja sí vol anar a escola.





També hem treballat vocabulari amb imatges dels animals de la granja: pensam quins animals viuen a la granja, feim el seu renou i comprovam si tenim una fotografia seva.

Per acabar, hem introduit una cançó que li deim "la cançó de les mans". Vos pos el link a la part dreta del blog per si la voleu cantar ;-) Hem parlat de quines accions es fan amb les mans segons la cançó: volar com papallones, amagar-les, dormir, buscar un vaixell pirata, mossegar com un cocodril...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada