divendres, 25 de novembre del 2016

Concert infantil

I igual que l'any passat, vos torn a anunciar un concert infantil de na Dàmaris Gelabert a Palma. Serà dia 4 de desembre al teatre Xesc Forteza, a les 12. 30h. Vos pos aquí un enllaç a la seva web per, si ho trobau adient, investigueu.  http://www.damarisgelabert.com/

En algunes de les sessions que faig amb els vostres fills, treballam cançons de na Dàmaris: Bon dia!, Tot sona, Les vocals, Els mosquits... Els infants de 4 i 5 anys ja la "coneixen" del curs passat i me segueixen demanant que els hi posi cançons i vídeos de la meva "amiga" Dàmaris. Gràcies a les seves cançons treballam el vocabulari, el ritme, l'atenció, la memòria, la discriminació auditiva... i la veritat és que els seus vídeos ens agraden molt. Podeu trobar-los a la seva web o a youtube.

En aquest blog, en teniu vàries de cançons de na Dàmaris però en seguirem treballant al llarg del curs. Esper que ningú se senti obligat a anar-hi (no és aquesta la meva intenció). Simplement, he volgut compartir amb vosaltres i els vostres fills (a qui NO diré, per descomptat, que hi ha aquest concert) una activitat que me sembla interessant per a la seva edat i que pens que poden/podeu gaudir. L'any passat algunes famílies de 3 i 4 anys y varen anar i els infants me varen dir que havien disfrutat molt.


Si entrau a la web, veureu també que realitzarà un taller per a famílies adreçat a infants de 0-2 anys i un segon taller per a nins de més de 2 anys.

I després de tota aquesta parrafada, vos puc assegurar que no tenc cap tipus de comissió ;-)

Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada