diumenge, 4 de desembre de 2016

Noves recomanacions de contes per infants de 3 a 6 anys

El desembre del curs passat vaig posar una llista de conte recomanats per infants de 3 a 6 anys. Els podeu recordar aquí. Per a mí són contes imprescidibles, però ja se sap que per a gustos, els colors!

Aquest any també compartiré en el blog més contes que han tengut èxit entre els vostres infants o que trob que no es poden quedar fora de la llista dels top ten. Pensau que als Reis Mags els hi encanta dur contes!

Aquí teniu els nous contes d'aquesta selecció:


 1. Després del famosíssim "Un llibre" en Hervé Tullet ha tret, entre altres, llibres molt semblants, com aquest que es diu "Un joc". Del mateix estil que el primer. Interactiu i màgic.


2. Aquest el trob adient per infants a partir de 5 anys. Les ceres es cansen de l'us que en Duncan els hi dona i comencen a escriure-li cartes com a protesta. Molt divertit i original "El dia que les ceres de colors van dir prou". També hi ha una segona part de la història.


3. El monstre Nyac Nyac ha causat furor a les classes de 4 i 5 anys  (a mí me va sorprendre la reacció dels infants). Encara ara, en xerren dels desastres que fa en Nyac Nyac.

4. Molt escatològic però divertit. "La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap" conta la histporia d'una talpeta curta de vista que vol averiguar d'entre tots els animals qui li ha fet allò damunt el cap. 
 5. "Las cuatro estaciones desde el gran árbol". Un llibre preciós de colors i imatges que fa un repàs de les quatre estacions de l'any. No és una història en sí, però és ideal per entendre allò que passa a la natura durant l'any.
 6. "Endevina com t'estimo". Una llebre gran i una llebre petita competeixen per veure qui estima més de les dues. Molt tendre i el podeu trobar en diferents formats.
7. "Un llibre per buscar punts", el mateix títol explica la dinàmica del conte que és més un joc que un conte. Es tracta d'anar cercant els punts que es troben amagats a les diferents pàgines. Entretengut i molt original, si bé és cert que vist un parell de vegades perd la seva gràcia (sempre se pot amagar unes setmanes i tornar a treure ;-) )

I voltros, quins contes trobau com a imprescindibles? Quin més afegirieu a la llista?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada