diumenge, 11 de desembre de 2016

De què fa gust la lluna?

Aquesta setmana treballam el conte "De què fa gust la lluna?", molts d'ells els tenen a casa o ja el coneixen. Una tortuga ens l'ha presentat, i és que el conte comença amb una tortuga que decideix que vol tastar la lluna per saber quin gust té, però necessitarà ajuda dels seus amics per poder arribar a ella. Aquí teniu el conte extret de Youtube per si el voleu visionar  "De què fa gust la lluna?" 

Noltros també hem pogut tastar un bocinet de lluna i hem dit de què tenia gust: de plàtan, de fresa, d'espaguetis, de gelat de xocolata, de "sopita"...

"En podem menjar més?", crec que els hi ha agradat.


A la classe de 3 anys, pintam la tortuga del conte.A la classe de 4 anys, jugam amb les paraules. Mirant unes fotografies, pensam si la paraula és llarga o curta i classificam les paraules en dos grups. Jo escric les paraules a la pissarra i ells dedueixen, contant, que si té moltes lletres és llarga i si té poques lletres és curta. Ho fan molt bé!

I després de menjar lluna, a la classe de 3 anys, i per poder fer la digestió, seguim treballant els aninals. Hem contat un conte d'endevinalles. "Cu-cut, qui és?".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada