dimecres, 21 de setembre del 2016

El monstre Nyac nyac i una capsa màgica groga

A les aules de 4 i 5 anys, hem estrenat el curs amb dos contes nous. El monstre Nyac Nyac es dedica a menjar-se tots aquells contes que troba i clar, de cop i volta es fica dins el conte de na Caputxeta o dins el conte de na Rínxols d'or. Quin desastre! I és que sempre aconsegueix escapar-se de la gàbia on el ficam.

Anau amb compte que no hagi arribat a les vostres prestatgeries i comenci a menjar-se els contes dels menuts. A la classe de 5 anys, els nins i nines ja han trobat algun conte que ha mossegat en Nyac Nyac.





Amb el conte de la Màgica capsa groga, treballam els contraris: gran i petita, dins i fora, adalt i abaix, encès i apagat...


3 comentaris:

  1. Gràcies per tots aquests contes, per totes les idees i recomanacions, per aquestes fotos i aquestes publicacions... poder seguir-vos una mica des d'aquí fora val un món!
    He de dir que el conte d' en Nyac Nyac els Va arribar de bon de veres... quan vaig arribar a cercar n'Auba estaven tots emocionats amb el que havia passat!(...) L' aprenentatge ha d'anar lligat a les emocions, gràcies per fer ho possible!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que en Nyac-nyac ha fet grans desastres. Un mes després encara me diuen que han trobat a casa un conte que en Nyac-nyac ha mossegat. Com m'agradaria que aquesta innocència durà més temps!!
      Gràcies pels teus comentaris.

      Elimina